Seronoknye feeling-feeling orang kaya

Saturday, June 16, 2012

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.



Korang suke tak kalau ade benda yang murah-murah, yang free-free ni???? Ko gile ke hape kalau ade manusia yang tak suke. Kalau tak suke korang baik benti jadi orang ok!!!!!Opsss dah kenapa patik tiba-tiba bertanya dan tempek gambar air yang paling glamer didunia ni ek????

Sebenarnya ini laaa yang patik cuba nak beritahu korang yang Starbucks Malaysia sedang membuat Promosi Happy Hour bermula pukul 5-7 petang hanya pada hari JUMAAT dengan potongan 50% untuk SEMUA jenis Frappuccino Blanded Baverage SAHAJA. Waaahhh ini laaa masa untuk manjakan diri feeling-feeling nak rasa minum air aa-ala orang 'kaya'.




Sebenarnya kami dah 2 kali lepak minum kat sini. So semalam kami pergi lagi. Tak pe laaa seminggu sekali pun jadi laaa. Adat la sebagai student, yang murah, yang ade diskaun-diskaun ni memang cepat la. Dan adat laaa bila dah murah, SEMUA CAWANGAN Starbucks akan FULL time pukul 5-7 petang jeee. Lepas time tu jee habis lengang. Hehehehe.

Apa pun gunakan time yang ada ni sebaik mungkin. Lepas ni kalau dah abis time diskaun, nampaknye amat jarang laa patik nak masuk Starbucks ni la dan Starbucks akan berubah agak lengang. Miahahaha. 

Pada korang yang baca entri patik ni dan yang tak mengetahui lagi, SETIAP JUMAAT dari jam 5-7 petang SAHAJA !!!!

Sekian iklan tidak berbayar dari Starbucks Malaysia untuk perkongsian dikala cuti ni. Selamat bercuti buat semua. Jumpa lagi. Babai. = )

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

14 komen

  1. aku tak gemar air tuh.. -_- tea o ais jugak sedap.. heeee..

    ReplyDelete
  2. Kakcik belum pernah masuk untuk makan dan minum di Starbuck! :(

    ReplyDelete
  3. xreti la nk msuk starbuck hahahahha :P

    ReplyDelete
  4. eh! same lah kite! since ade happy hour ni every week masuk starbucks. kuikuikui!

    ReplyDelete
  5. operghhh murah ke starbuck..huhuhu sekali skala bleh la..esp student..sedap!!!

    ReplyDelete
  6. starbuck...sy noob ngn starbuck..

    ReplyDelete
  7. x pernah masuk apatah lagi minum air nye - no no never

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. seriously? I must go during that time.. thank for share this good info.. haha..

    ReplyDelete
  10. hahahaha...samalah CiM masa jd student tak berduit dulu. benda2 free, diskaun mmg cepat jer tersebar. so kitorg cepatttt jerrr grab d opportunity.

    okey..noted Jumaat 5-7 (alamak kojerlaaaa)

    ReplyDelete
  11. dkna baru tau... confirm jumaat nanti muka dkna lak ada kat sana ;p

    ReplyDelete