Tercapai juga akhirnya

Monday, June 18, 2012

 Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.


 


Tetibe jee tajuk entri 'tercapai jua akhirnya'. Tercapai ape ek?? Eh ni ape benda nye ek??? Haaa alhamdulillah dengan kesempatan ini patik akhirnya memperoleh apa yang patik hajati. Sebenarnya dah lama patik nak benda ni. Almaklom laa sejak bergelar blogger 'terlampau' ni, kerja-kerja blogging dan kerja selain blogging dilakukan dengan tidak berhemah sekali. Mana tak nye duduk dah lintang pukang, bersepah-sepah. Jadi bila benda ni ada, rasanya semuanya akan bertambah baik. InsyaAllah.



Yang sebenarnya patik dah lama ingin memiliki work station patik sendiri. Sebelum ni patik hanya menggunakan meja bersila yang kecil sebagai work station patik untuk menyiapkan thesis dan untuk berblogging. Masalah yang akan patik hadapi bila duduk bersila ni adalah kurang selesa dan kaki pun menjadi cepat bersemut. Geli-geli laaa patik rasa dan kira tak selesa.




Alhamdulillah dengan sedikit rezeki yang ada, patik pun mencari meja dan kerusi yang simple dan selesa sebagai tempat work station patik untuk menyiapkan kerja thesis paik dan sekali gus mengupdate entri-entri patik untuk perkongsian bersama sebagai bahan bacaan santai pembaca Blog Ahmad Fauzi Aryaan. Bagi patik untuk keselesan sendiri, keluar duit sedikit pun patik tak kisah. Janji hati patik puas.

Terima kasih diatas sokongan korang kepada Blog Ahmad Fauzi Aryaan. Sekian saja entri untuk kali ni. Jumpa lagi dilain entri yee.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

Kalau suke LIKE laaa.

You Might Also Like

15 komen

  1. nice! lepas ni semangatlah nak update blog! ;)

    ReplyDelete
  2. wah lopas nih makin berselera la yer utk berblog...;)

    ReplyDelete
  3. eh samalah macam workstation kita ..
    hehe
    cuma tambah speaker woofer and printer hehe

    ReplyDelete
  4. kalau kaki bersemut best jugak kadang uth..hehe :P neway..nanti lagi bersemangat lah blogging :)

    ReplyDelete
  5. kat opis dah puas duduk..jd bila kat rumah...haha atas katil laaa...

    ReplyDelete
  6. sila kontek MissAnt di rotiboy99@gmail.com,,nanti MissAnt forward nama awk pde dorg as replace me,,,but please fill in first

    name:
    phone num:
    place stay now:
    numbers of people dtg:

    bg before pkul 10 pg ye..thx^__^

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan. Jom jd jiran dalam blog saya. Harap awk sudi jd follower saya. Saya dah follow blog ni =)


    http://apelak.blogspot.com/2012/06/misi-blogwalking-nak-dapat-ramai-jiran.html

    ReplyDelete
  8. laptop baru.....
    lepas ne makin rancaklah berblogging......
    jgn lupa kat remy dah ler.....he3

    ReplyDelete
  9. Wah..bagus2..

    semangat yg patut dicontohi..

    ReplyDelete
  10. my work station atas katil...lebih bnyk tido dr buat keje..haha

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah semoga menghasilkan penulisan yg lebih berkualitikann...betul wooo kalau duduk tak betul semua sakit sendi ade...akekekeke

    teringat masa main game sime...nak capai full achievement kena beli kerusi, meja utk letak laptop...hehhe pastu peti ais sebelah sebab nanti lapo..pastu berat naik kena exercise pulak...adesss...syok main game tu..skang xde masa la pulak...hehehe

    ReplyDelete
  12. Wahh..bagus3x.. Ingatkn nk nyanyi lagu hazama tadi. Semoga lbh gigih brbloging & hasilkn thesis yg world!

    ReplyDelete
  13. Bila tempat dah makin selesa, makin lama la dok depan pc :P hihi saya jugak online hari2 atas katil je hehe

    ReplyDelete