Terima kasih daun keladi Spudinpunya.com

Wednesday, June 20, 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.




Adusss terasa tak sangka laaa bila tadi patik tetibe terlintas nak meng'google' nama patik AHMAD FAUZI ARYAAN. Sekali patik ternampak ade 'Segmen Kenali Blogger. Patik pun terasa pelik laaa sejak bile laaa patik join-join benda ni. So bila patik pon click laaa ape laa kisahnye yang sebenarnya.


Klik SINI


Sekali patik tengok rupanya ada seseorang yang telah buat ala-ala review blog picisan patik yang merepek ni haa. Gile hape ko tak terkejut. Tersenarai dalam blog.org kot. Dengar kate blog busuk.org ni hebat meletop-letop. Rupanya ada laa insan yang me'review' blog yang hanya update pasal peribadi jeee. Nak kate informasi sangat tu tak de laaa dangat kot. Sebagai perkongsian tu ade laaa kot.



Terima kasih buat insan [spudinpunya.com] kerana sudi me'review' blog patik ni. Sebenarnya kalau patik tak google name blog patik ni, confirm patik tak tau beliau telah mereview blog patik ni. Apa pun patik hargai kesudian kamu ni untuk membuat post pasal patik. InsyaAllah dengan perkenalan ni, akan bertambah-tambah ramai rapat kenalan kita dialam maya ni.

Blog patik ni hanyalah blog peribadi saja yang hanya menulis perihal peribadi diri dan entah laaa ade ke tak istimewanya blog patik. Tapi terima kasih banyak-banyak kepada sesiapa yang sudi berkongsi cerita pasal patik dekat blog korang. Kepada yang baru menjengah blog patik ni, selamat menjengah kat Blog Ahmad Fauzi Aryaan.

Sekian saja entri penghargaan untuk kali ni. Jumpa lagi dilain entri yeee.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

4 komen

  1. weeewwiiiiiittttttttttttttttttt >_<

    ReplyDelete
  2. wowowowowow!! hahahaha.
    spudin nie satu kampus dengan saye. hehehe. tapi kenal dialam maya sahaja.
    :)

    ReplyDelete
  3. adesss...haha...eh ! saya buat segmen ni secara rawak bro sebenarnya.. setiap minggu akan ada saya buat entri segmen kenali blogger ... :)

    ReplyDelete