Yihaaa Alhamdulillah rezeki hari ni

Tuesday, June 19, 2012


Assalamualaikum dan slam sejahtera semua.



Sekadar quick update entri untuk kali ni. Alhmadulillah rezeki hari ni. Patik baru jee menerima email untuk menghadiri Nuffnang Premiere Screening cerita Abraham Lincoln-Vampire Hunter bertempat di GSC One Utama pada pukul 9.00 malam ni.

InsyaAllah malam ni patik akan menghadiri screening cerita ini. Nanti patik akan update pandangan patik untuk cerita tersebut. Kalau tengok thriller nye nampak hebat. Moga apa yang dikhabarkan ini benar belaka. Tak de laaa konsep ' indah khabar dari rupa' . 

So pada yang dapat jemputan ni, bole laa kite mingle around nanti ek. Jumpa disana !!!!

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

15 komen

  1. anak emas Nuffnang >_< tahniah A.F.A...

    ReplyDelete
  2. Makcik tunggukan catatan mengenainya. :)

    ReplyDelete
  3. wahh,,seronok nye..saya x pernah dapat ape2 dari nuffnang..huhu

    ReplyDelete
  4. wah tahniah pojie..nanti jangan lupa review citer tu k...

    ReplyDelete
  5. tahniah..bgsnyer nuffng..

    ReplyDelete
  6. slumbe je omputih wat tajuk pilem guna nama president dorang kan..cer kalo org melaysia buat gitu..ko gilaaa? *gaya doube A* hahaha

    ReplyDelete
  7. jeles woh..nak gak try dapatkan tp tgk tmpt macam jauh terus x jadi..hoho~

    ReplyDelete
  8. tahniah......
    enjoy the movie......

    ReplyDelete
  9. aku tak pernah dpt bende ni hukhuk sedih,,,,nuffnang xnk bg aku leteeww ahahah

    ReplyDelete
  10. tahniah3 ..hehe ...teruskan maju jaya ye ?

    ReplyDelete