Ada sesiapa yang stress???

Monday, July 30, 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.




Patik tergamam tatkala pulang dari solat terawih sebentar tadi dengan statement ini. Benarkah bau peluh lelaki bole menghilangkan stress bagi kaum wanita??? Apa yang patik baca melalui petikan ini, bau peluh lelaki bole melancarkan perjalanan haid bagi wanita. Waaahhh hebt ek bau peluh lelaki ni. 

Bagi patik tak tau laa benar atau tidak statement ini. Yang bau peluh yag boleh tahan tu patik ok lagi. Ni kalau bau peluh yang biasanya akan kita hidu tatkala menaiki train dipetang hari, train yang penuh padat dengan manusia dan ditambah pula dengan aircond yang agak kurang kuat anginnya. Haaaa korang bole bayangkan bagaimanalah agaknya yang akan berlaku. Eyuuuuuwww. Tuhan jee laaa yang mengetahui azab dunia tersebut.

Meremang pulak patik menulis entri ni sambil membayangkan bau peluh yang kurang menyenangkan. Harapan patik hanya 1, jangan menyeksa orang sekeliling anda dengan ba yang kurang menyenangkan.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

10 komen

  1. hahahah
    tiap2 petang akan merasa bau ini bila naik train wuwuwu
    ini sebab da melekat kat baju ..

    tp..
    bila bau tanpa pakai baju ..
    baru hilang stress kot hehe
    layans

    ReplyDelete
  2. biar betul? speechless la NAL..ahaha

    ReplyDelete
  3. ouh pasal nie. dah bace kat fesbuk and saye setuju tapi taklah dengan bau ketiak yg mengancam. itu kasi pengsan. hahahaa

    ReplyDelete
  4. bau peluh lelaki buat perempuan hilang stress? hurrgghh auta sgt..
    bole buat migrain...

    ReplyDelete
  5. kalau peluh yang naik train petang2 lepas balik kerja tuh bukan boleh jadi penawar! jadi racun adelah! haha~

    ReplyDelete
  6. haha

    entry nih aku pernah wat ketika dulu

    however wanita akan suka bau yg telah diubah jadi bau perfume je

    xdenyer bau laki-laki ketika panas dalam train tuh :P

    ReplyDelete
  7. errk, terkedu jp membaca. betul ke? nanti nk try test tgk ada x kebenaran kajian tu ;)

    ReplyDelete
  8. kawan mama masa dia mengandung, asik nak bau ketiak suami dia.. hehe.. pelik2

    ReplyDelete
  9. Hey mama..

    come to papa!

    hehehe...

    ReplyDelete
  10. yg dimaksudkan adalah bau lelaki..ataupun bau jantan..aroma semulajadi.....yg dok hidu kat dlm ert ngan putra tu bau peluh...bau hamis.....lepas tu bau masam ketiak...he3

    ReplyDelete