Bertengkar sebab U.N.G.G.U.L ?

Monday, July 02, 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.




Semalam patik telah bergaduh ala-ala manja dialam maya bersama rakan patik berkenaan post patik. Almaklom FB ni, kalau bole semua yang dirasa nak dipostkan dekat FB.So benda ni pon terjadilah dekat patik. Bila patik post jeee perasaan patik yang terlampau kenyag gile dek kerana patik menghadiri sedikit kenduri dikampung, patik telah ditegur sapa oleh rakan maya patik.

Depa ni pantang bila patik post something, pasti laa akan kena kejian atau hinaan dari mereka. Tak pe patik sikit pon tak kisah sebab kejian dan hinaan dari mereka ni seronok patik layankan. Hehehe.

So bila kejian dan hinaan tu semakin menjadi-jadi akhirnya kawan patik mengambil keptusan untuk menyuruh patik membuat kiraan BMI menentukan samada patik ni kategori GAJAH atau pun KANCIL yang depa dok gembar gemburkan. Dan ini jawapan dari pada kiraan BMI patik.

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
\/



Haaa puas hati?? Unggul uolsssss. Ko hade? Puas hati patik yang BMI patik ditahap U.N.G.G.U.L yeeee. Hahahaha. Jadi akhirnya terhentilah kejian dan hinaan tersebut.

Haaa sebenarnya kebiasaan kami yang suke bergurau senda berkenaan siapa berat siapa ringan ni. Yeszaa patik akui susuk tubuh patik ni dah seakan-akan Fahrin Ahmad sejak kebelakangan ni (muntohhh darah). Tapi patik rasa tubuh patik laa ni agak presentable berbanding suatu masa dulu yang kalau tengok pon tak naik rasa berahi (kate orang laa ye).

Akhir sekali pastikan kesihatan korang diahap yang baik demi mencapai kehidupan yang hebat. Buatlah pemeriksaan yang berkala walaupun berada ditahap yang sihat. 

Sekian iklan kesihatan yang dibawa khas oleh Ahmad Fauzi Aryaan.

You Might Also Like

15 komen

  1. ahhaha ungul lagi nnt mkn la susu SDII huhuh

    ReplyDelete
  2. muda2 ni kena jaga bro...haha sblm hormon lps kawen nanti 'mengamok'..kenalah ada persediaan awal utk atasi....sesal dulu pendapatan bro.

    ReplyDelete
  3. pergh!! terbaekk.. unggul tu. aku kalau check, pasti obes..hahahaa

    ReplyDelete
  4. hehe...ingatkan unggul ape la td...

    ReplyDelete
  5. hahaha....kalau macam tu kena mentin unngullah hih

    ReplyDelete
  6. sebab unggul ler depa jelesssss....... he3.....
    remy pun jeles jugak tau......

    ReplyDelete
  7. haha
    ok la tue..
    tak gemuk tak kurus sgt

    ReplyDelete
  8. unggul gak tp dah lama tk timbang berat ni..

    ReplyDelete