JOM JOIN GIVE AWAY EDY

Sunday, July 22, 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

-Click dekat banner untuk menyertai-


Waahhh lame gak patik tak terjebak dengan join give away dekat blog rerakan. So kali ni patik terpanggil nak join GA dari seorang blogger yang memang suke melukis kartun dalam setiap entry beliau. Yang patik teruja adalah dengan kegigihan beliau untuk melukis karakter untuk dikepilkan tu. Memang rajin dan kretif betoi laa si edyfee ni.

Entry yang patik suka adalah:


Sebelum baca tu patik bayangkan pasal hati dan perasaan. Kire ala-ala macam kena tinggal dengan gurl fren ke hape. Tapi bila tgk kartun yang memang maskulin tu, rupanya kisah kupas bawang. Hahaha memang tak tercapai akal ku budak edyfee oiii.


Isu ini agak lame dah berlaku lebih-lebih lagi di Malaysia ni. Tapi apa yang patik suka cara yang disampaikan oleh edyfee agak santai. Kire sape yang termakan cili tu memang terasa saapi tulang putih laaa. Hehehe.

Overall patik suke laaa mai menyinggah kat blog edyfee ni. Kalau bole patik nak edyfee buat entry pasal superhero yang paling glamer di dunia (dh pernah buat ke tak ek??). Tak tahu laa macam mana edtfee akan cuba melukis dan menjadikannya sebuah entry yang menarik. 

Apa pun korang bole laa menjengah dan seterusnya menyertai [ GA edyfee ] yang pertama kali dibuat oleh edyfee. Patik pun join sebagai tanda menyokong beliau sekaligus mengharap hadiah GA yang best tu..Yihaaa...

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

7 komen

  1. terima kasih menyertai n support...
    really appreciate ;)

    ReplyDelete
  2. All the best..semoga berjaya.

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya.....AFA.....
    selamat berpuasa too.....

    ReplyDelete
  4. hehehe ye la kita pon suka baca blog dia :)

    ReplyDelete
  5. hehehe time kasih..byk lak puji.malu ase
    hurmmm belum buat lg idea tu
    TERIMA KASIH
    KERANA SUDI JOIN DAN MENYOKONG 'MY FIRST GIVE AWAY'
    -sangat hargai idea anda-

    intai entry ni untuk menilai

    SALAM BLOGGER ikhlas daripada EDY

    ReplyDelete
  6. hye salam blogger
    TAHNIAH anda salah seorang pemenang MY FIRST GIVE AWAY edyfee.blogspot.com

    sila emailkan nama, email blog dan alamat rumah ke: edy.ferdaus@yahoo.com
    secepat mungkin sebelum 13 ogos 2012 untuk urusan pos hadiah

    sekian

    ReplyDelete