Kenangan best

Monday, July 09, 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.




Tajuk ini laaa yang akan patik bentangkan di China nanti. Sebenarnya tajuk ini adalah tajuk sebenar master patik yang digunakan semula untuk tajuk pembentangan patik disana. Yang bestnya kalau kita pergi kesesebuah seminar ni, kita akan dapat info terbaru, network kita bersama universiti yang lain akan kita perolehi dan mungkin kelebihan kita mungkin kita bole berkerjasama dengan universiti yang berminat dengan kerja kita. 

Untuk seminar di China ni, ini adalah kali pertama patik ke seminar yang luar dari Malaysia. Agak teruja laa untuk kesana untuk berjumpa dengan orang-orang dan berkongsi ilmu bersama. Walaupun agak selalu menghadiri seminar antarabangsa di Malaysia, tapi aura ditempat orang tu yang lain. 

Bagi sesiapa yang ingin menyambung pengajian diperingat master dan PhD, korang ambil jee peluang ni dan pengalaman ini yang akan menjadikan korang lebih dewasa dalam menentukan apa jua keputusan untuk diri sendiri dan orang sekeliling. Peluang yang manis seperti patik ni akan korang rasai bilamana korang menyambung pengajian. Kalau setakat diperingkat degree ni jeee, memang tidak merasa laaaa. Hehehe. 

Selamat menyambung pengajian buat korang yang teringin nak menyambung. Nikmatilah setiap masa semasa menyambung pengajian tu nanti yee.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

11 komen

  1. setuju dengan 2nd last statement AFA! good luck bro! semoga dipermudahkan segalanya!! :)

    ReplyDelete
  2. arep baca tajuk pembentangan tuh pon dah terbelit lidah..hehe

    ReplyDelete
  3. gud luck bro. buat yang terbaik

    ReplyDelete
  4. wahhh China ! best of luck AFA ! ;)


    errr jgn lupe ole2 dr china ! hehe








    Luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  5. All the best. NAL ketaq tunggu keputusan UPU jumaat ni.. :)

    ReplyDelete
  6. remy tak faham langsung...... tapi tak kisahlah...memang bukan bidang remy pun...... kalau semua org tahu....tak yah ler ade universiti , master or PHD kan......he3
    anyway.... gud luck on your presentation......make everybody proud of you....! K

    ReplyDelete
  7. baca tajuk jeler fahamnye tidak hahaha.... abg dpt tawaran dr oxford university minggu lepas untuk prog. master....

    ReplyDelete
  8. perghhhhh... mmg kenangan la....

    ReplyDelete
  9. gudluck beb..ak bila nth lah nk smbung..hhehe

    ReplyDelete
  10. tgk tajuk jer, dh pening..
    btw, good luck bro.. ;)

    ReplyDelete
  11. err..orang yg fail spm tak layak komen la kot kat entry ini..
    :)

    ReplyDelete