Kini hanya dihujung jari

Wednesday, July 25, 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.



Fuuuhhh lega rasanya bila apa yang patik tunggu dekat seminggu selepas pulang dari China tempoh hari yang sekian lama telah tertunai. Akhirnya paper patik yang patik usahakan dengan bantuan penyelia patik akhirnya telah pun dipublish dialam maya. Kiranya sesiapa jee boleh menggunakan paper patik sebagai rujukan ilmiah bersama. Mana yang terasa membantu sama-sama kita kongsi.

Termakbul juga laaa paper patik ini bertaraf antarabangsa. Sebelum ini pun mungkin tak laaa seantarabangsa yang ini. Mungkin sebabnya seminar yang selalu dianjurkan ini hanyalah di Malaysia. Kiranya ini anak sulung yang patik sayang sebabnya untuk publish paper ini banyak duit yang perlu patik laburkan demi mencapai hasrat ini. 

Tapi alhamdulillah akhirnya patik tak perlu risau dah dengan semua ini. Terima kasih kepada semua yang membantu dalam mencapai hasrat ini. Kepada penyelia-penyelia patik yang juga banyak berhabis demi paper ini juga terima kasih banyak diatas pengorbanan kalian. Tak dapat rasanya patik nak balas, hanya dengan ini jeee patik mampu membalasnya. 

Sekian buat kali ni. Terima kasih diatas kunjungan korang kat blog patik.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

9 komen

  1. hai....
    ingat tak kat kita lagi..?
    hihi..baru nak berkunjung kat belog awak ni...
    err...pasal entry nih kita langsung tak paham..
    haha..kita carik entry lain la ek..
    (yang kita paham awak dah berjaya so tahniah...!)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah....good luck

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah, tercapai sudah impian kamu

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..TAHNIAH untuk usaha gigih semua yg terlibat.

    ReplyDelete
  5. Tahniah. tapi nama email tue kemain lagi. CHARMING. ekekeke

    ReplyDelete
  6. Congrats bro.. dalam email tu, zwan x nampak yang lain dah.. dok nampak yang charming tu je.. HAHA

    ReplyDelete
  7. wah, tahniah-tahniah.. i'm happy 4 u en ahmad fauzi, semoga lepas ni boleh dpt kejayaan yg lebih besar. amin..

    ReplyDelete
  8. perghh high class dah..international tu

    ReplyDelete