Sebelum nak pergi, kena cek dulu

Saturday, July 07, 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.




Perlu ke nak cek status keluar negara i hari-hari? Kalau boleh patik nak cek hari-hari benda alah ni. Mana laa tau time-time terakhir nanti takut kot dibuatnye time nak cek imegresen, ade masalah pulak. Buat masa ni alhamdulillah, patik lepas dari halangan untuk keluar negara. 

Bagi patik benda ni laaa benda yang PENTING untuk memastikan tiada halanagn dari pihak PTPTN (pada sesiapa yang ada membuat pinjaman) dan imegresen sebelum keluar negara sama ada untuk urusan kerja dan urusan bercuti.

p/s: Mula menarik keluar beg besar yang dah disimpan lama. Menghitung hari....

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

10 komen

  1. nak g mana tuan patik? eh ape ke pelik pnggil gitu. haha. nak ke mana tarik beg besar tu? hope selamat pergi balik lah nanti

    ReplyDelete
  2. jangan lupa kongsikan pengalaman yang ditimba disana nanti..

    ReplyDelete
  3. Nnati rajin2la update.. nak taw jugak keadaan bro kat sana.. ;)

    ReplyDelete
  4. bestnye..kompom mkin tak sabar ni

    ReplyDelete
  5. Afa tentu tgh tak sabar sekarang nie..... ingat pesan remy ye... dan lagi satu... tolong kembali......he3
    jangan tak balik sudah....

    ReplyDelete
  6. kalau dah sampai airport tak boleh pergi pasti kecewa tahap gaban kan...huhu

    ReplyDelete
  7. takpe bro.. biar kita jadi seorang yang teliti daripada last2 minit ada je masalah yang timbul..betul tak

    ReplyDelete
  8. tahnia! lama tak singgah, nak gi study mana ya?

    ReplyDelete
  9. tak kabor pon nak membawa diri ke mana tu ~

    ReplyDelete