Sedang berkemas

Tuesday, July 10, 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.



Patik sedang dalam proses untuk membungkus segala barang kedalam beg besar. Yang peliknya makanan yang patik bawak sampai pakaian patik pun dah tak kelihatan. Makanan yang banyak ni insyallah cukup buat sambil-sambil disana.

Sebenarnya patik bawa makanan ini adalah sebagai persiapan kalau-kalau susah untuk mencari makanan halal disana. Tapi kalau dah tak lalu gak nak makan benda alah ni kne gak laaa meronda mencari makanan yang halal disana.

Isyallah sepanjang patik disana, akan patik update Blog Ahmad Fauzi Aryaan lebih kerap berkenaan tempat yang menarik untuk dilawati di Guangzhou, China.Ini disebabkan sebarang hiburan maya seperti Facebook tidak dapat diakses disana. So patik jadikan blog patik sebagai update status patik disana. 

Ok laa patik nak sambung kemas lagi ni. Jumpa lagi yeee. Doakan patik selamat nanti. Amin.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

15 komen

  1. Aiseyh, banyaknya makanan..
    take care naa.. :)

    ReplyDelete
  2. Jaga diri dan kesihatan. Semoga semuanya berjalan lancar..

    ReplyDelete
  3. nak gi mana? nak ikutttt..hee btw nak biskut oat tu satu !

    have a nice journey.

    ReplyDelete
  4. Kalau tak habis makanan tu nanti, agak2 nak bawa balik tak?

    Semoga semuanya selamat dan berjalan dengan lancar. InsyaAlah. :)

    ReplyDelete
  5. take care and have a nice journey :D

    ReplyDelete
  6. byknyer......
    cam dah taknak balik jer...... huhuhu....
    selamat berkemas AFA.....

    ReplyDelete
  7. smg selamat pergi dan balik... nk ole2 dr sana tau...jgn lupa tuk aku !!!

    ReplyDelete
  8. semoga berjaya dengan pembentangan dan selamat sampai. Aminn....

    ReplyDelete
  9. wah!! ramainya roti..hehehehe

    ReplyDelete
  10. mama ngan ayah aku baru pergi Guongzhou, dun worry pojie,,banyak restoran halal kat sana cuma lalu ngan tak jela sebab cara masakan dorang lain sikit. Bak kata mama aku rasa rumput je semua makanan kat sana.hahaha..have fun k :)

    ReplyDelete
  11. tu dia..nasib baik tak bungkus tempoyak budu ape semua.,hehe kidding

    ReplyDelete
  12. perghhh.. tu dia standby nye..
    hehe...
    abih makan ke tak tu..
    :)

    ReplyDelete