Teringin nak buat Give Away

Wednesday, July 18, 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.



Alhamdulillah patik telah selamat sampai di Malaysia selepas seminggu berada di Guangzhou, China atas urusan kerja patik disana. 

Dah alang-alang bawa balik sedikit hadiah, patik teringin laa nak buat konsep ala-ala GIVE AWAY laaa kat blog patik ni. Ada beberapa cop stick, key chain,syiling wallet, uncang dan penggantung handphone untuk diberikan kepada pembaca blog Ahmad Fauzi Aryaan.

Sebenarnya ini adalah kali pertama patik buat GA (kalau berjaya). So laa ni patik sedang fikir konsep ape laaa yg bole patik buat untuk sesi GA kali ni. Seterusnya akan patik update dekat korang. 

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

13 komen

  1. la....ingat nak kasi free kat remy....huhuhu......
    ga pun ga lah.......janji dapat......he3

    ReplyDelete
  2. wahhhh! best! nnt klu dah wat mentioned2la ye.nnt sye join.insyaAllah :D

    ReplyDelete
  3. eh? dah seminggu? wahhh kejap je. turn aku pulak gi. adeh. berdebarrrr!

    ReplyDelete
  4. wah dr jauh hadiah mari ni

    ReplyDelete
  5. wah, best tu.. hadiah dr China.. mau!mau! ;)

    ReplyDelete
  6. nak syiling wallet tu ngan duit syiling skali boleh? HEHE

    ReplyDelete
  7. tahniah bro. buat je giveaway.. aku pn tak pernah buat lagi gipway ni

    ReplyDelete
  8. buat ye pojie. i nak join.hehehehe

    ReplyDelete
  9. wowowowo. malu nak join kot :p

    ReplyDelete
  10. buat GA sempena hari raya pun okay.. NAL tak pernah lagi buat GA ni. All the best.

    ReplyDelete
  11. wahh ada chopstick bersarung...i like..hehehe

    ReplyDelete
  12. ala...tak berapa minat join GA...
    hihi..tapi chopstick itu telah menarik perhatian..

    ReplyDelete