Alhamdulillah siap juga akhirnya versi Ogos 2012

Friday, August 10, 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.


Alhamdulillah  dengan keberkatan hari jumaat, kerja pembetulan patik untuk thesis master patik telah siap dibetulkan dan harapnya langkah kearah persiapan viva akan tercapai dalam masa terdekat. Lepas ni patik perlu untuk berjumpa dengan penyelia patik bagi memeriksa untuk kali terakhir.

Versi Julai 2012 telah selasai diperiksa dan dibetulkan dan terjadilah versi Ogos 2012. Minta-mintalah lepas ni tiada pembetulan lagi yang perlu patik buat dan bersedia untuk diperiksa kedalam sistem online bagi melihat peratus plagiarism yang telah patik buat. Hopefully kurang dari 30% bagi memudahkan patik terus keperingkat viva. 

p/s: Berdebar pula nak jumpa dengan penyelia nanti.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

8 komen

  1. tak kena jilid buat hard cover ea? saya buat tesis BA dulu siap kena buat hard cover, dgn 4 copy..habis 200

    ReplyDelete
  2. syukur...dah selesai semuanya.....
    moga segala usaha dan penat lelah membuahkan hasil yg baik2 nanti....

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..syukur2..

    OMG! Dah start berdebar dah...

    ReplyDelete
  4. eh ko dah ambek master ? Umur brpe umur ?? Aku tesis dagree pun x jalan.. tabik ah .. :) sila reply komen di shoutbox aku.. tenx kahkahkah

    ReplyDelete
  5. congrats ar pojie....
    Wish you best pf the bestluck for ur viva..

    ReplyDelete
  6. tebalnya..nak pengsan tengok..hehe

    ReplyDelete