Cipta dialog kreatif - Guangzhou China

 STICKY POST: SILA SCROLL KEBAWAH UNTUK ENTRI TERBARU

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.




Ingat tak sesi GIVE AWAY sourviner dari Guangzhou, China yang patik nak bagi kat korang. Haaa untuk sesi GIVE AWAY yang patik nak buat ni hanyalah simple contest. korang hanya perlu mereka dialog yang kreatif

Tarikh DILANJUTKAN sehingga  13 Ogos 2012. 10 pereka dialog kreatif akan menerima hadiah ole-ole patik dari Guangzhou nanti.

Kepada semua yang menyertai, sila tinggalkan penyertaan korang kat komen yee. Nanti akan patik jejak korang.

Terima kasih in advance kepada semua yang menyertai contest ini.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

Share:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 komen

  1. tulis dalam tulisan cina boleh??? sbb bru feel guangzhou tuh..ahahahaa

    ReplyDelete
  2. hahaha.... xpandai tol nak reka2 nie..

    ReplyDelete
  3. NAL join ye AFA..

    http://nyteamlife.blogspot.com/2012/08/cipta-dialog-kreatif-guangzhou-china.html

    ReplyDelete
  4. on my way , cuba nasib, hehe =)

    ReplyDelete
  5. salam..

    dah join..

    http://syu90contest.blogspot.com/2012/08/cipta-dialog-kreatif-guangzhou-china.html

    tQ

    ReplyDelete
  6. laaaa nak joinnn tapii dah tamat laa plak!! huhuhu

    ReplyDelete
  7. remy dah join kan....he3..... cam lupa lak......
    jom join....
    http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2012/08/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  8. fik dah join..

    http://www.feigelie.blogspot.com/2012/08/cipta-dialog-kreatif-guangzhou-china.html

    ReplyDelete
  9. http://sicomel06.blogspot.com/2012/08/cipta-dialog-kreatif-guangzhou-china.html

    ReplyDelete