Jom 'Tanyalah Ustaz'

Wednesday, August 15, 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.



Seronok dapat tengok program 'Tanyalah Ustaz' secara live di Dewan Seminar Masjid Negeri Shah Alam (lebih dikenali sebagai masjid biru). Disepanjang bulan ramadhan ni, rancangan 'Tanyalah Ustaz' ini akan disiarkan secara langsung di Masjid Negeri ini sahaja. 

Akceli patik baru pertama kali tengok rancangan ni secara live. Kalau biasanya patik hanya akan menontonnya di TV9 jee. Tapi disebabkan kawan patik mengajak untuk berqiamulllail maka patik pun ikut join sekali dan sekali gus join sekali melihat rancangan ni. 

Untuk episod yang patik tengok ni, tajuk nya adalah 'Diet Rasulullah'. Banyak laaa yang patik tahu berkenaan apa makanan yang Rasulullah suka, tak suke dan sebagainya. Terasa sangat teruja bila menontonnya secara live berbanding kita tengok di TV. Apa pun patik enjoy menonton tanyalah ustaz tersebut.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

7 komen

  1. wah, bukan senang nak tengok secara live kan.huhu

    ReplyDelete
  2. betul tu AFA... dapat tgk live lagi best !!!! disamping dapat ilmu..... kita jugak enjoy tgk bagaimana satu2 rakaman dijalankan......

    ReplyDelete
  3. diet rasulullah??

    wowo mmg menarik

    share la kat sini

    =_=

    ReplyDelete
  4. baca buku 'Biografi Rasulullah'

    banyak ilmu tentang rasulullah di dalam buku tersebut .

    ReplyDelete
  5. hehee lpas ni ape kate AFA lak jd hod..TANYALAH BLOGGER

    ReplyDelete
  6. suka gak tengok rancangan ni... :)

    ReplyDelete