Kad raya pengganti diri

Wednesday, August 22, 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.



Bila sebut hari raya, patik pasti korang semua mesti ada yang beriya-iya plan nak hantar SMS yang berbunga-bunga. Maklom laaa dunia semakin canggih hinggakan tradisi memberi kad ucapan hari raya sudah menjadi sepi, Dengan e-card yang berlambak-lambak membuatkan tradisi memberi kad ucapan makin ditinggalkan. 

Tetapi patik sangat-sangat seronok kerana tradisi memberi kad hari raya ni masih dilakukan oleh beberapa blogger yang tidak lupa untuk mengucapkan SELAMAT HARI RAYA kepada patik.Apa yang boleh patik katakan mereka ni memang gigih untuk menghasilkan kad hari raya sendiri.

Terima kasih kepada blogger Abang Eqbal Zack, Mohd Khairi dan juga Aesya Zealous diatas kad ucapan kalian yang telah selamat sampai ditangan patik tempoh hari. Perasaan seronok bila tengok hasil kerja mereka ni sampai kat tangan patik.

Kepada semua patik ucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN buat semua pembaca blog Ahmad Fauzi Aryaan. Semoga aidilfitri kali ni akan membawa keceriaan kepada anda dan keluarga. 

p/s: patik dah kembali dialam maya seperti biasa.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

6 komen

  1. tu la bagus mereka ni...

    Selamat hari raya aidilfitri 1433H2012M, maaf zahir dan batin sepanjang berblog :)

    ReplyDelete
  2. Suka lagi dapat kad raya kan... rasa dihargai compare dengan mesej yang berbunga-bunga tu..

    ReplyDelete
  3. salam lebaran dan salam perkenalan.jumpa kt SB td

    ReplyDelete
  4. best nyer.....
    dpt kad raya dari blogger terkenal.....

    ReplyDelete
  5. sory, baru smpt bace entri nih setelah diberitahu siang td ehhehe anyway, thanks sudi masukkn kad raya aku dlm blog ko ni hehhee >_<

    *kul 12.39AM ..kul 12am bru smpai uamh dr melaka hehehe

    ReplyDelete