Majlis pengumpulan keluarga

Thursday, August 30, 2012

Assalamualikum dan salalm sejahtera semua.



Salam hari khamis dari Ahmad Fauzi Aryaan buat semua pembaca blog ni, semoga berada didalam keadaan yang sihat sejahtera hendaknya.

Baiklah hari ni patik nak menceritakan perihal jemputan ke suatu majlis yang telah patik terima semalam. 'Majlis Sambutan Hari Raya Kelaurga Haji Hamzah' ni adalah suatu majlis tahunan bagi kami keturuan keluarga Haji Hamzah (arwah atok patik) dimana kesumua anak, cucu & cicit dan segala keturuan yang terdekat akan berada sama-sama dalam majlis ini. Kire majlis mengeratkan silaturahim dan berkenal-kenalan.

So insyaAllah esok Jumaat bersamaan 31 Ogos 2012 dan juga hari cuti majlis ini akan diadakan dirumah mak long patik di Banting, Selangor. 

Semoga dengan adanya majlis seperti ini, dapatlah kami keturuan arwah Haji Hamzah dapat kenal mengenali dengan lebih dalam. Semoga ukhwah yang telah terbina akan lebih kukuh hendaknya. Amin.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

8 komen

  1. best nyer,,,,
    time nie lah dapat berkenalan dgn ahli2 baru dlm keluarga dan bertanya khabar....
    lagi satu... jgn lupa standby duit raya byk2..... mesti ramai cilik2 kat situ.....

    ReplyDelete
  2. amin... semoge keluarga Haji Hamzah betambah erat dan mengukuhkan ukhwah yg ade.. :D

    ReplyDelete
  3. best tu...mesti happening gile bile ramai2...

    ReplyDelete
  4. sure meriah nih...nanti citer la...hehe

    ReplyDelete
  5. family gathering memang best, kadang kadang orang yang kita selalu nampak n jumpa tu x sangka adalah one of our family members :)

    ReplyDelete
  6. amin...

    dikesempatan yg ada
    selamat hari raya, maaf zahir dan batin ya sepanjangberblog ;)

    ReplyDelete
  7. lamabt wish..cmat ayi aye gk.hehehe

    ReplyDelete