Siap juga akhirnya

Wednesday, August 01, 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.



Fuuhhh lega alhamdulillah bila thesis master yang patik perlu siapkan selepas pulang dari China tempoh hari telah selesai dicetak. Sebelum dapat mencetak dengan sempurna ni, banyak juga masalah yang patik hadapi seperti muka surat thesis yang patik nak print tu dah musnah disesetengah bahagian dan memerlukan patik untuk menaip semula. Dengan backup pon tak da. Mujurlah patik telah print keseluruhannya sebelum tu. Kalau tu memang berendam air mata jee laa patik ni haa.


Terbaru, thesis setebal ini sedang dalam proses pembetulan dipihak patik selepas disemak oleh penyelia patik kelmarin. Hope dalam minggu ni akan selesailah segala pembetulan yang diminta oleh penyelia patik ni. Patik sangat mengharap semua ni akan selesai sebelum bermulanya semester baru sebabnye patik tak duit nak bayar yuran sendiri. Hahaha.

Haaa tu jee laa entry buat kali ni. Terima kasih atas singgahan korang kat blog patik ni. 

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

6 komen

  1. tahniah pojie....

    lepas ni jd lecturer la ko ek?

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, Tahniah. Semoga terus berjaya dan berjaya. :D

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...
    mesti dah lega rasanya.......
    tahniah kerana dah siap......
    tunggu buat hard cover jer.....

    ReplyDelete