Still terima duit raya??

Sunday, August 12, 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Nahhh walaupun patik dah sebesar alam, patik still dapat ok duit raya. 


Sebenarnya ini adalah benda yang sangat patik terkejut bilamana disaat pada usia ni, patik still diberi duit raya oleh rakan lab patik yang bole patik panggil beliau sebagai seorang abang dikalangan kami.

Nak dikisahkan, patik telah berhenti diberi duit raya oleh pakcik dan makcik sedara since patik meyambung pengajian diperingkat diploma. Time tu agak terasa gak laaa sebab adik-adik patik still menerima duit raya, tetapi patik tidak lagi diberi duit raya. Agak tak bole menerima diri ini telah meningkat usia. Sob sob sob..

Apa pun seronok bila dah besar ni still dapat duit raya pemberian rakan-rakan lab patik. Terima kasih kepada si pemberi, semoga murah rezeki anda dimasa depan. Amin.


-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

5 komen

  1. best2... fik skrg ni turn kn bg lak.. kat mak ayah, mak sedara, pak sedara, sepupu, anak sedara dan anak2 murid..

    ReplyDelete
  2. still dapat lagi..x aci nih..hehe

    ReplyDelete
  3. masih ade rezeki dpt duit raye. untungglahh.. heeee

    ReplyDelete
  4. one word for pojie





    #huntonglaaaaaaaa

    :)

    ReplyDelete
  5. Untung AFA.... dapat jugak duit raya...yg remy nie asyik pokai sebab nak kasi duit raya....he3..
    tapi last year remy tetap dpt duit raya jugak... bos kasi.....
    alhamdulillah.... moga tahun nie ada lagi.....! he3

    ReplyDelete