Dah mati pula

Tuesday, September 11, 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.


Ni laa akibatnya kalau kehidupan yang agak tak terurus sejak dua menjak ni. Maklum laaa dengan urusan penghantaran thesis yang masih belum selesai sehingga kini plus dengan urusan harian yang dibuang begitu saja menjadikan benda yang pentingtelah terlepas pandang.

Patik baru perasan yang lesen memandu patik dah mati since 8 haribulan lagi. Time tu patik memang dah habis melenjan bawak motor kesana kemari termasuk berulang dari Bangi-Shah Alam yang memakan berpuluh kilometer. Alhamdulillah patik still diberi peluang untuk tidak ditahan oleh pihak berkuasa. Kalau kena tahan ni, memang terbang laa duit poket patik yang boleh digunakan untuk benda lain.

So esok terpaksa laa patik menyelesaikan benda utama ni dulu sebelum nak kemana-mana. Ni nyawa kot. Kalau  tak de benda ni mau 'patah kaki' kot nak bergerak kesana kemari nanti.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

9 komen

  1. baik settle kan cepat
    sebelum di tahan
    heheh
    eazy terus amik dua tahun
    senang

    ReplyDelete
  2. lama da ta masuk blog ni - hehe, hai fauzi
    :)

    ReplyDelete
  3. Kena cepat pi renew tu... nanti kena saman.... lagi besar blanjanyer.....

    ReplyDelete
  4. dah2..p sattle bende tu cepat, kang xtentu psl kena saman lak nanti..

    ReplyDelete
  5. wallah bro.. besday kita hampir sama.. cuma bro beza 5 ari je..

    ReplyDelete