Imej dah bertukar??

Thursday, September 27, 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.



Fuuhh terasa lama patik tidak mencoret sebarang cerita dekat blog Ahmad Fauzi Aryaan ni haa. Tak tahu laa kneape mood untuk menulis tu tetibe cm kureng jee. Mungkin disebabkan sedikit kesibukan untuk menguruskan perihal diri menjadikan tumpuan pada blog terpaksa dikurangkan. Tapi insyaAllah lepas ni patik akan update cerita di bog ini seperti biasa.

Baik lah entry hari ni adalah berkenaan imej patik yang dh bertukar. Yess patik telah membotakkan kepala atas sebab-sebab tertentu. Ada yang mengatakan patik bernazar ke hape. Sebenarnya ini tiada kaitan dengan konsep bernazar. 

Ini disebabkan atas nasihat kawan baik patik yang mengatakan perlunya untuk membuang rambut yang tidak sihat supaya pertumbuhan rambut baru akan menjadikan rambut patik akan menjadi lebih sihat. So dengan nasihat demikian patik pon memberanikan diri untuk tampil dengan imej sebegini. 

Mungkin ada yang mengeji dan mencerca imej ini yang mengatakan ianya tidak sesuai dengan patik, tapi keputusan telah patik ambil dan patik selesa dengan penampilan ini. Tak pe laa rambut boleh tumbuh baru. Its normal laaa pandangan orang berbeza-beza kan. Yang pasti patik selesa. Yihhaaaaa.

p/s: Ini laa pertama kali dalam hidup patik berimej sebegini. Rupanya kalau dh botak ni, kepala rasa ringan jeee. 

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

12 komen

  1. saya lakukan bnda sama bulan januari lalu... best apa rmbt mcm tu. ringan kepala...

    ReplyDelete
  2. tahniah atas kegigihan membotak kan kepala... lagi2 first time ~

    ReplyDelete
  3. nampak lain..haha
    bernazar ke?..
    huhu

    ReplyDelete
  4. welcome to the club patik!

    enchik botak apabila enchik selesai sahaja viva ..
    bayar nazar..

    ReplyDelete
  5. okeylah tue nak botakkan diri untuk kesihatan. imej lain kira lah . hehe

    ReplyDelete
  6. wah... dah tukar image rupanya AFA nie... not bad bro.....

    ReplyDelete
  7. huhuh baba sudah botak senang nk sekeh ehehehe...betul2 nnt akan tumbuh rmbut baru xsbr nk tgok :D

    ReplyDelete
  8. "Org hensem nk kurangkan tarikan kacak adalah dengan membotakkan kepala." (ex-lecturer, 2006)

    Btw, sy baru kat sini...:)

    ReplyDelete
  9. Aku pun tringin nak botak gak sebenarnya...

    ReplyDelete