Aktiviti hari ini

Saturday, October 20, 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.



Sejak dua menjak menjadi penananm anggur terhormat dekat rumah, segala benda harus laa patik buat sebagai mengisi masa lapang patik. So time-time cuti tak de kerja ni laa segala almari patik selongkar, membunag segala menda yang dirasa tidak perlu disimpan. 

Sebenarnya patiksemak hidup laa dengan kertas-kertas yang tertenggek dalam almari ni haa. So semua ini akan patik lupuskan. Kerja master patik pun dah siap. Mana-mana benda yang dirasa tidak penting tu yang akan patik buang. 

Time-time nak buang satu persatu tu, banyak laa benda yang patik jumpa sepanjang patik buat master hampir 3 tahun ni (maklum laa buat master dalam bidang research, so terlajak time laaa). Dari segala nota-nota, kertas conteng dan bermacam-macam laa patik jumpa sepanjang proses punggahan. Dan patik telah terjumpa didalam banyak-banyak kertas tu sesuatu yang agak patik teruja untuk simpan sebaga kenangan. Ini diaaaa.
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
\/


Tu dia. Proposal yang patik pernah propose untuk membuat master patik. Sebenarnya ini ee yang patik jumpa iaitu 4 buah proposal yang pernah patik siapkan untuk menjadikan master patik ini berjalan. Tak termasuk dengan pembetulan segala ape kan. So ini laaa yang patik katekan tadi sebagai kenangan.

Kenangan 3 tahun lalu yang membuatkan patik teringat memori lama. Memang lawak laa bila kita fikir menda yang lama. Dengan susah payah, perit jerih nak siapkan mengikut kehendak penyelia adalah sesuatu yang patik akan kenang sampai bila-bila.

Nahhh tu dia cerita patik untuk kali ini. Terima kasih yee mai ke blog patik ni.

-Ahmad Fauzi Aryaan-


You Might Also Like

16 komen

  1. kongsi2 la tips2 utk mmbuat proposal yg terbaik.hehe

    ReplyDelete
  2. dah kemas lh skrg ni... bagus2.. :)

    ReplyDelete
  3. baru taw yang bro buat Master dalam research.. nanti kalau zwan ada masalah dalam research, bolehla refer kat bro.. ;)

    ReplyDelete
  4. kadang - kadang tak jadi nak mengemas, bila terjumpa balik semua bende2 yang boleh jadi kenangan. :)

    ReplyDelete
  5. kenangan nih..nanti leh tunjuk kat anak anak...eh!

    ReplyDelete
  6. yg mana penting kena simpan AFA... leh buat rujukan anak2 nanti.....
    kekadang yg lama lagi berharga buat masa akan datang....

    ReplyDelete
  7. simpanlah buat kenangan

    hehe

    :)

    ReplyDelete
  8. apa lagi, frame ah, gantung kat dinding.... buat hiasan rumah....heheheh

    ReplyDelete
  9. sesuatu yang indah untuk dikenang adalah sesuatu yang ditinggalkan sebelum ini jadi hargai setiap perkara yang hendak dilakukan agar ianya menjadi sesuatu yang tercalit sebagai kenangan indah....

    ReplyDelete
  10. wah pojie. jgn buang. hantar recycle.

    ReplyDelete
  11. ko tolong wat kan proposal leh?

    ReplyDelete
  12. hya blogger
    kunjungan malam raya haji
    selamat hari raya haji yer
    --------------------------

    sibuk sungguh la ida

    ReplyDelete
  13. wahhh paper 3 tahun lepas still elok lg hehehe .. patik, sila kitar semula peper2 tu..boleh buat duit hehehe

    ReplyDelete