Sangat rindu pada formal attire

Tuesday, October 02, 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.




Selepas menamatkan perkhidmatan di UiTM, hati mula laa melonjak rindu untuk memakai formal attire ni. Gile ko tak rindu. Rasa confident sangat-sangat tinggi bila mana dapat menyarung attire seperti ni. Tapi tak pe laaa rezeki ada dimana-mana. 

Alhamdulillah patik pon telah selesai menghantar thesis patik kepejabat siswazah dan sedang menunggu viva pada bila-bila masa saja. So now patik sedang giat menunggu offer yang best dan dengan harapan attire seperti dapatlah patik sarung kembali. Banyak tempat dah patik mencuba nasib. Dengan harapan segala pengalaman yang patik ada ni, akan memperoleh sesuatu yang berbaloi hendaknya. AMIN.

Doakan segala urusan patik akan dipermudahan yeee kawan-kawan.


-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

13 komen

  1. dah keje nnti , iron la hari2... pakai hari2.

    ReplyDelete
  2. kena iron hari2, jangan malas ye. haha

    ReplyDelete
  3. Good Luck.. kalau rindu, pakai je hari2*weekdays, x pelik pun.haha :)

    ReplyDelete
  4. aku igt ko nk stadi je smp tua..
    eh, lupa, ko mmg tua.. :p

    ReplyDelete
  5. cakap pasal formal attire..time kolej dulu tiap2 hari kene pakai formal..bosan pon ade..tp bila dah lame x pakai cmtuh..tindu pon ade jgk..hehe

    ReplyDelete
  6. dah keje nanti lagi ler smart...proper attire plus berjenama lagi......amin....

    ReplyDelete