Video clip yang TERGAMAM dibuatnya

Wednesday, October 17, 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.






Sebenarnya patik pertama kali melihat video clip ni. Yang menariknya sipembuat ni namanya Chegu Man ni rupanya ada membuat perody lagu-lagu lain. Korang boleh jee tengok video pembikinan beliau. Memang santai dan yang best LAWAK ok!!!! 

Usaha beliau tu laa yang patik rasa sangat gigih untuk cantum-cantum video menjadi yang cntik nice. Korang enjoyyy laa ye !!!

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

8 komen

  1. remy tak sanggup nak tgk sampai habis........
    kasihan kat chegu man nie.......

    ReplyDelete
  2. kah3~ tapi aku masih feel bila dgr lagu ni... walaupon muka masing2 x leh blah... mungkin sbb suara siti x boleh ditandingi walaupon guna muka org laen... aku ttp imagin kan muka siti jugakk....ahahahaha

    ReplyDelete
  3. dah tgk dah.feeling nyanyi lagu siti dalam ladang kelapa sawit

    ReplyDelete
  4. Tudiaahhhhh.. dulu ticer apa ntah.. lani chegu Man pulak.. btw, kreatif.. kesian kat Kak Siti kita sebab jadi gelap.. HAHA

    ReplyDelete
  5. x kelakar pon bagi sy,,rase macam nk sepak jr...hahaha

    ReplyDelete
  6. cam haram je pak rodi dia.. kelakar sampai rasa nak sepak2 je beliau. lol. XD

    ReplyDelete
  7. hRHArharharharhahr gelak besar aku tgk video nih AHAHAA

    ReplyDelete