Rezeki anugerah bakat

Thursday, November 01, 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.




Alhamdulillah. Rezeki patik bila sedang mencari-cari kerja, patik telah diminta oleh beberapa orang kenalan patik untuk menyediakan hantaran untuk majlis pertunangan dan juga majlis pernikahan.

Dengan sedikit bakat yang diberikan oleh-Nya, bole patik katakan ianya telah menjadi duit poket patik dimasa patik sedang mencari-cari peluang pekerjaan yang tetap. Dengan tempahan yang patik terima dan yang terbaru patik rasa ade laaa 2,3 job yang akan patik siapkan nanti. 

Sebenarnya patik tidaklah hebat dalam bidang ni. Tapi mungkin keadaan yang memaksa patik berusaha plus dengan rezeki yang dikurniakan menjadikan ini adalah mata pencarian patik yang halal.

Patik hanya membuat kajian dimajalah-majalah, internet untuk melihat apakah tema terbaru yang selalu pelanggan inginkan dan selebihnya selalunya pelanggan akan mengikut apa saja yang keputusan yang patik buat dan ianya sudah semestinya akan menjadikan pelanggan patik akan berpuas hati. 

Insyallah patik rasa kalau inilah rezeki patik, patik ingin menjadikan ianya sebagai sebagai suatu perniagaan kecil-kecilan patik.

p/s: Alhamdulillah dengan rezeki. 

-Ahmad Fauzi Aryaan- 

You Might Also Like

10 komen

  1. wah, sangat berbakat. cantik decorate hantaran

    ReplyDelete
  2. wow. tak sangka ade bakat mengubah hantaran rupanya. bagus nyer :) semoga terus sukses !

    ReplyDelete
  3. smart la tu... bkn sume reti buat..
    btw, jom lawan spe lagi lawa.. hahaha

    ReplyDelete
  4. baba good job! aku pun mcm nk try la buat htran cm best huhuh

    ReplyDelete
  5. Wow.. kagum NAL tgk hasil tangan AFA.. syabas !

    ReplyDelete
  6. berbakat AFA.....
    jgn sia siakan........ yg penting kreatif..... dan kalau boleh mendatangkan rezeki...alhamdulillah....

    ReplyDelete