Bila ada orang ambil berat

Thursday, December 13, 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.



Agak-agak korang, best tak kalau ade superior bersikap demikian terhadap kite sebagai pembantunya??? Bagi patik, ko gile tak seronok bile dapat perhatian macam ni. 

Sebenarnya patik dan pihak atasan hanya berbual menerusi Skype & Watsapp disebabkan pihak atasan patik berada di Jepun untuk urusan tertentu selama 6 bulan. Disebabkan patik diletakkan dibawah jagaanya, maka segala urusan kerja antara patik dan beliau terpaksa menggunakan teknologi canggih ini sebagai alat telekomunikasi setiap hari.   

Untuk pengetahuan korang semua, ini adalah pertama kali patik berhubungan secara SERIUS dengan orang menerusi teknologi canggih. Busuk-busuk pon kalau nk chat thru FB atau Watsapp tapi esok bole jumpa as usual. Bagi kes patik ni patik TAK PERNAH jumpa pihak atasan patik bermula patik masuk kerja tempoh hari.

p/s: patik happy dengan keadaan ini. SENYUM

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

7 komen

  1. best nyer dpt org yg memahami ni kan.. seronok je rasa.. nak cooperate pun happy je :)

    ReplyDelete
  2. so, lets appreciate him. jge kepercayaan n amanah yg diberi. :)

    ReplyDelete
  3. untunglah klo org percyakan kita...hehe

    ReplyDelete
  4. wahhh.. cepatla naik pangkat lepas ni.. :)

    ReplyDelete
  5. good communication... harap2 berterusan dengan ikatan yg dibina

    ReplyDelete