Posts

Showing posts from January 21, 2012

Kenangan zaman dahulu...

Image
Assalamaualaikum & salam sejahtera semua. . Buku Biodata . Dunia dh berubah. Kalau dulu kita tak tau ape tu Facebook, blog & sebagainya. Yessss semua dh berubah. Tengok jee laa bdk2 sekarang, dh tak kenal kot mainan yg kita semuapernah main dlu mcm teng teng, galah panjang & banyak lagi. Yg depa tau laa ni segala "i" yg ada seperti iphone, ipad, PSP. Woooo sangat2 berbeza dunia sekarang. Akeceli entry kali ni patik nk bercerita pasal "Buku Biodata". Patik yakin korang yg lahir tahun 80an sure, mesti, wajib ada buku tersebut. Buku tu akan memuatkan segala info berkenaan diri masing2 beserta dengan ucapan terakhir buat sesorang. Biasanya buku ni akan muncul bila dh nk ujung2 persekolahan/pengajian/program yg dilakukan. Akceli buku ni patik dh lame tinggalkan. Tetibe masa kemas2 laci terus patik ternampak buku ni. Gile kau buku ni zaman patik diploma dlu. Dah umurnya 5 tahun kot. Sibbaik still IN dengan zaman ni. Sebagai permulaan buku, biasanya aka