Posts

Showing posts from March 18, 2012

Zarul????? siapa tu.

Image
Assalamaualikum & salam sejahtera semua. Buat ape je tu???? Naaahhh kalau dh tak de pape nk buat tu meh laaa baca ebtry patik kali ni. Entry kali ni adalah berkenaan ZARUL. ZARUL????? Siapakah beliau yg cuba patik maksudkan???? Adakah beliau insan istimewa???? Hmmmm biarlah patik cuba rungkaikan persoalan korang dari terus cube merepek. Hehehe... Tapi sebelum tu patik nk korang dengan video clip ini dlu. Dengar sampai habis yeee. Haaaa cmne???? Dh dengar habis???? So ape kaitan video clip ni dengan entry yg cb patik sampaikan??? Yesss ZARUL yg cuba patik gtau kat korang ni adalah seorang vokalis kumpulan UMBRELLA. Lagu ini telah di'release'kan pada tahun 1996 yg juga lagu hit bg kumpulan ini. Tak tau laa tetibe mood nk dgr lagu2 lama ni muncul sejak dua menjak ni. lagi2 bila mengunjung PUSAT LATIHAN SUARA a.k.a Pusat Karoke. Patik pun pelik mana laa hilang nye vokalis 'handsome' ini setelah lagu hit ini menjadi perhatian & siulan peminat mereka. Nak dija