Posts

Showing posts from April 6, 2012

Kerana keratan akhbar

Image
Assalamualaikum & salam sejahtera semua. Akceli gambar ni dah lame patik simpan dalam koleksi patik. Gambar ni adalah frame koleksi keratan akhbar program patik yang patik & AJK patik jalankan bulan Februari tempoh hari. Biasalah, agak hulu rasa diri ni bila media yang hadir untuk membuat liputan berkenaan program patik. Sekali sekala menjalankan aktiviti yang melibatkan orang yang berpengaruh ni akan melibatkan akan meninggalkan impak yang besar kepada patik & seluruh orang yang membantu. Kalau bole semua benda yang melibatkan program patik ni nak diframekan. Mana tak nye, mungkin ini sekali seumur hidup untuk mengendalikan program yang paling besar pernah patik lakukan. Apa pun dengan sedikit kenangan yang telah patik frame kan ini akan menjadikan kenangan ini sentiasa segar didalam ingatan patik. Sekian buat kali ni. Jumpa lagi dilain entry. -Ahmad Fauzi Aryaan-

Kenangan yang akan diingati

Image
Assalamualaikum & salam sejahtera semua. Pada 4 April 2012 lalu bertempat di Dataran Shah Alam, kami telah mengadakan sesi makan-makan bersempena untuk meraikan 2 hari lahir kawan km yang seorang nye telah berlalu dan seorang lagi pada hari ahad nanti. Akceli kami semua telah plan mengadakan benda 'istimewa'. Istimewa untuk 2 insan ini. Sebagai permulaan kami makan-makan dulu. Then ade laa sesi borak-borak antara kami. Sesi ni laa paling best sebab bole laa ngumpat mengeji sikit-sikit. Hehehe Birthday gurl, AYIN Birthday gurl, MUN Kemudian sesi meniup lilin Bila sesi meniup segala tu dah setle, sesi bergambar laaa konon-konon bersama birthday gulrs nye. Konsep nye adalan duduk dan berdiri. Korang bole tgk budak lelaki yang berada dibelakang telah bersiap sedia dengan tepungnya. Happy Birthday to you.. Happy Birthday to you.. Happy Birthday to AYIN dan MUN.. Happy Birthday to you.. 1,2,3...Mandi tepung !!!!! Nahhh begini laaa rupanya bila birthday gurls telah