Posts

Showing posts from April 19, 2012

Bila mama mencari anak-anaknya

Image
Assalamualaikum & Salam sejahtera semua. Terkejut patik bila mama besar a.k.a Supervisor patik telah mengemail anak-anak dibawah seliaannya untuk mengadakan progress report apa yang telah berlaku sepanjang sesi pembelajaran kami semua. Untuk pengetahuan semua panggilan POJIE yang diemail tersebut adalah ditujukan untuk patik, Ahmad Fauzi Aryaan. Dan dibawah seliaan Supervisor patik, patik hanya lah seorang lelaki yang menyambung pelajaran. Nak tanya laaa, memang nisbah lelaki ni kurang ek berbanding wanita diinstitusi pengajian tinggi??? Ke mmg kat UiTM jee benda ni semua terjadi?? Masa patik belajar since diploma sehingga laa master ni nisbah tu mmg ketara kelihatan jauh berbeda. Apa pun patik tengah memikirkan konsep slide yang simple untuk memberitahu perihal kehidupan patik kepada Supervisor patik nanti. Akceli gementar ok sebab dah lame tak buat progress report kat depan Supervisor dan pelajar lain ni haaa. Sekian buat kali ini. Jumpa lagi yee. -Ahmad Fauzi Aryaan-