Posts

Showing posts from May 11, 2012

Merasa jugak akhirnya

Image
Assalamualaikum & salam sejahtera semua. "Nama saya Ahmad Fauzi Abu Bakar. Saya berusia 2* tahun dan sedang melanjutkan penyambung pelajaran saya di peringkat Master dalam bidang kimia.  Salam sejahtera. Ingin mengikuti kursus bahasa isyarat, malang pula berlaku. Sebuah keluarga telah terlibat dengan kemalangan malam tadi Kuala Terengganu. Kemalangan ini mengakibatkan keseluruhan daripada mereka kehilangan nyawa." Kembali bersiaran bersama patik untuk entri kali ni. Fuuuhhh lama gak ek patik tak update dalam blog ni. Bukan ape, kadang kala otak ni tepu laaa untuk bercerita tentang kisah diri ini. So insyallah, patik akan kembali seperti biasa dalam bercerita dalam blog Ahmad Fauzi Aryaan. Haaa tetibe jee patik membuka entri kali ini dengan memperkenalkan diri. Kenape yee??? Untuk menerangkan lagi kisah bagi entri [Lintas langsung dari tapak lokasi] tempoh hari, ni haaa patik nak habaq mai kat korang semua ape yang berlaku sebenarnya.  Ni haa laa s