Posts

Showing posts from May 20, 2012

Persiapan menanti esok

Image
Assalamualaikum & salam sejahtera semua.   Esok, 21 Mei 2012, patik bersama pasangan pengacara patik akan berada di TNB Research untuk satu majlis perasmian Hari Nuklear Negara 2012 sekaligus berlangsungnya Malaysian Nuclear Science technology and  Engineering Conference (NuSTEC2012).  Bagi pihak patik, patik bersedia dengan teks pengacara majlis dan hanya 'touch up' intonasi yang sedikit formal disitu serta persediaan pakaian yang akan digunakan esok. Tema patik dan juga pasangan pengacara patik adalah PINK. Mujur laaa patik ada juga koleksi dari rona tersebut. Apa pun patik berharap semoga majlis yang akan patik dan pasangan pengacara patik akan berjalan dengan lancar. Akceli ini kali pertama patik mencuba bakat diluar UiTM. Semoga semua berpuas hati dengan gaya kami esok. Insyallah. Sekian buat kali ini. Terima kasih diatas kunjungan korang semua. -Ahmad Fauzi Aryaan-

Yakin dengan diri itu penting

Image
Assalamualaikum & salam sejahtera semua. Bila dah tak ada kerja nak buat dan bosan tak tahu nak dilawati benda dialam maya ni, patik suka melihat fashion-fashion yang digayakan oleh anak muda sekarang. Mana yang sesuai dengan jiwa patik, akan patik cb untuk kepuasan diri patik. Google jeee semua ade disana.  Nahhh ini adalah antara gaya yang patik suka tengok. Mana-mana yang IN dengan jiwa patik, akan patik pertimbangkan. Apa yang patik pasti sifat YAKIN dengan apa yang digayakan itu penting. Terima kasih laaa kat google. Segala info hanya dihujung jari. Sekian entri santai buat kali ini. Terima kasih kerana mai ke Blog Ahmad Fauzi Aryaan. -Ahmad Fauzi Aryaan-