Posts

Showing posts from June 6, 2012

Makanan tambahan

Image
Assalamualaikum & salam sejahtera semua. Haaaa mari makcik-makcik, pakcik-pakcik, kakak-kakak, abang-abang dan adik-adik sekalian. Yang jauh mari dekat. Yang dekat mari rapat. Yang dekat..... haa tak payah laaa melekat-lekat. Ok dah cukup cam tu jeee. Ini entri patik nak bercerita perihal makanan tambahan. Coppp ini bukan makanan tambahan yang supliment, teh kurus segala ni. Ini memang memang makanan untuk tambahkan ape yang dirasa kurang. Korang jangan laaa lari bila patik kata ini makanan tambahan. Patik ni bukan direct selling yang jual ala-ala MLM pejadah segala tu. Ni kalau korang cube mesti korang suke. Nak tau ape???? Ni haaa.. = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = \/ Tadaaaaaa sebuku roti, sekotak air peel fresh dan yang penting GARLIC SPREAD. Sebenarnya patik hanya nak bercerita makanan yang patik TERtambah dalam senarai makanan yang patik suke lately iaitu GARLIC SPREAD.  Sebenarnya jatuh cinta patik pa

Bukan susah nak jadi pandai

Image
Assalamualaikum & salam sejahtera semua. Ayoooyookk tetibe patik dok meroyan memarah pepagi ni dah kenape ek??? Tetibe rasa macam nak sound setepek bab-bab nak menegur orang supaya untuk menjadi pandai dengan cara yang mudah. Sebenarnya bukan ape, patik baru menerima seketol email dari pihak confrence yang akan patik hadiri di Ghuangzhou, China nanti. Korang nak tau ape yang berlaku dekat email tu??? Ni haaa patik nak share dengan korang dan korang cuba bayangkan ape yang akan korang rasa. Ni haaa benda nya. = = = = = = = = = = = = = = \/ Email yang patik terima Haaaa hambek kau!!! sekali bahasa ibunda diorang pulak yang patik terima. Ko gile lagu mana patik nak faham dengan bahasa ibunda depa ni???? Ini laaa email yang patik terima daripada urusetia conference patik yang akan berlangsung dekat Guangzhou nanti. Memang telan air liur laaa camne laa patik nak paham tulisan ni. Sebenarnya patik baru tahu, negara China sungguh mengangkat