Posts

Showing posts from June 16, 2012

Seronoknye feeling-feeling orang kaya

Image
Assalamualaikum & salam sejahtera semua. Korang suke tak kalau ade benda yang murah-murah, yang free-free ni???? Ko gile ke hape kalau ade manusia yang tak suke. Kalau tak suke korang baik benti jadi orang ok!!!!!Opsss dah kenapa patik tiba-tiba bertanya dan tempek gambar air yang paling glamer didunia ni ek???? Sebenarnya ini laaa yang patik cuba nak beritahu korang yang Starbucks Malaysia sedang membuat Promosi Happy Hour bermula pukul 5-7 petang hanya pada hari JUMAAT dengan potongan 50% untuk SEMUA jenis Frappuccino Blanded Baverage SAHAJA. Waaahhh ini laaa masa untuk manjakan diri feeling-feeling nak rasa minum air aa-ala orang 'kaya'. Sebenarnya kami dah 2 kali lepak minum kat sini. So semalam kami pergi lagi. Tak pe laaa seminggu sekali pun jadi laaa. Adat la sebagai student, yang murah, yang ade diskaun-diskaun ni memang cepat la. Dan adat laaa bila dah murah, SEMUA CAWANGAN Starbucks akan FULL time pukul 5-7 petang jeee. Lepas time tu j