Posts

Showing posts from June 19, 2012

Yihaaa Alhamdulillah rezeki hari ni

Image
Assalamualaikum dan slam sejahtera semua. Sekadar quick update entri untuk kali ni. Alhmadulillah rezeki hari ni. Patik baru jee menerima email untuk menghadiri Nuffnang Premiere Screening cerita Abraham Lincoln-Vampire Hunter bertempat di GSC One Utama pada pukul 9.00 malam ni. InsyaAllah malam ni patik akan menghadiri screening cerita ini. Nanti patik akan update pandangan patik untuk cerita tersebut. Kalau tengok thriller nye nampak hebat. Moga apa yang dikhabarkan ini benar belaka. Tak de laaa konsep ' indah khabar dari rupa' .  So pada yang dapat jemputan ni, bole laa kite mingle around nanti ek. Jumpa disana !!!! -Ahmad Fauzi Aryaan-

Teringin menjadi hebat?

Image
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Sekadar gambar hiasan Bila sebut perkataan HEBAT , patik yakin korang punya impian untuk menjadi insan hebat. Tak kira la menjadi hebat dimana pun sama ada dimata teman wanita/lelaki korang atau pun ingin menjadi hebat dalam bidang yang korang ceburi. Tapi senang ke nak menjadi hebat???? Bagi patik bila sebut HEBAT ni, hebat punya banyak konteks. Bagi patik biar laaa kita hebat tapi kita still memandang kebawah. Jangan sesekali bia menjadi HEBAT , kita mendongak langit. Lumrah alam, bila kita sentiasa berada diatas dan tidak beringat semasa berada diatas tu, kelak bila kta jatuh memang terasa diri terlalu hina. Layak ke kita untuk bermegah dengan kehebatan yang kita miliki dan mendabik dada mengatakan 'yesss aku paling hebat' . Rasanya bila kita merendah diri, PASTI kita akan disayangi dan mudah didekati. Bila kita merendah diri, sudah tentu ramai orang akan mengata perkataan yang baik-baik. Patik yakin setiap perkata