Posts

Showing posts from June 20, 2012

Bila diri dipermainkan?

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua Bersahabat biar beribu, berkasih biar satu. Begitu laa pepatah yang sesuai dalam kita berkasih. Tapi bole tak membezakan bersahabat dan berkasih ?? Jadi ape kaitan 'berkasih' dan 'bila diri dipermainkan' ??? Mungkin rasa pelik dan mungkin jauh maksudnya kan disitu.  Tapi pernah tak korang dipermainkan dalam berkasih? Apa yang akan korang lakukan bila rasa diri dipermainkan? Bayangkan perhubungan yang terjalin selama bertahun musnah dalam masa sekelip mata saja.  Apa yang korang lakukan bila: Sidia kembali semua kepada kita? Adakah korang boleh menerima sidia kembali seperti dahulu? Korang tak rasa ke korang dipermainkan? Jika patik mengalami keadaan seperti ni, patik  rasa patik tidak dapat menerima sidia kembali seperti dahulu sebab mungkin patik dah tawar hati dan mungkin takut dengan tindakan sidia akan melakukan benda yang sama. Kiranya FOBIA dengan apa yang telah berlaku. Ini hanya tindakan akan pa

Terima kasih daun keladi Spudinpunya.com

Image
Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Adusss terasa tak sangka laaa bila tadi patik tetibe terlintas nak meng'google' nama patik AHMAD FAUZI ARYAAN. Sekali patik ternampak ade 'Segmen Kenali Blogger. Patik pun terasa pelik laaa sejak bile laaa patik join-join benda ni. So bila patik pon click laaa ape laa kisahnye yang sebenarnya. Klik SINI Sekali patik tengok rupanya ada seseorang yang telah buat ala-ala review blog picisan patik yang merepek ni haa. Gile hape ko tak terkejut. Tersenarai dalam blog.org kot. Dengar kate blog busuk.org ni hebat meletop-letop. Rupanya ada laa insan yang me'review' blog yang hanya update pasal peribadi jeee. Nak kate informasi sangat tu tak de laaa dangat kot. Sebagai perkongsian tu ade laaa kot. Terima kasih buat insan [spudinpunya.com] kerana sudi me'review' blog patik ni. Sebenarnya kalau patik tak google name blog patik ni, confirm patik tak tau beliau telah mereview blog patik ni. Apa pu

Preview Filem: Abraham Lincoln - Vampire Hunter-

Image
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Semalam atas jemputan pihak Nuffnang tersayang, patik selesai menghadiri pratonton filem Abraham Lincoln-Vampire Hunter- bertempat di GSC One Utama. Terima kasih kepada kawan patik yang sudi menjadi peneman setia patik kesana.Apa yang bole patik katakan, cerita ni mengadaptasi dari sejarah sepanjang Abraham Lincoln menjadi Perdana Menteri Amerika dan di kembangkan dengan aksi menangkap pontianak. Sinopsis:  Klasifikasi: 18 Genre: Aksi / Ngeri / Seram Tarikh Tayangan: 21 Jun 2012 Pengedar: 20TH CENTURY FOX Pengarah: Timur Bekmambetov Pelakon: Benjamin Walker, Anthony Mackie, Dominic Cooper, Mary Elizabeth Winstead Filem ini mengisahkan presiden Amerika Syarikat yang ke-16 Abraham Lincoln, semasa dia masih kecil, dia mendapati ibunya berada dalam keadaan kesakitan. Selepas beberapa tahun selepas kematian ibunya, dia telah mendapat tahu kematiannya ibunya adalah disebabkan oleh puntianak. Dia yang mengenal past