Posts

Showing posts from June 21, 2012

Lagi bungkusan yang diterima

Image
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Jeng jeng jeng. Lagi parcel patik terima hari ini. Sebenarnya ayah patik yang menerima bungkusan sebab patik sedang seronok asyik diulit mimpi dek kerana tidur ditengahari. Miahahaha. Ini sebenarnya patik secara tak langsung telah menyertai 1 program giveaway dan telah diberi sedikit cenderamata sebagai insan bertuah dari kak bitt (betul ke nama akak ni ek?) Yehaaa terima kasih kak bit. Bungkusan akak dah selamat sampai kat rumah patik dan keadaan coklat still keras lg. Seketol coklat telah selamat mendarat kat dalam perut patik ni haa. Sedap rasa coklat pemberian orang. Kalau beli sendiri confirm laa sampai berbulan baru abis. Itu laaa penangan bila orang bagi dan bila kita beli sendiri. Bagi patik Blog Color of Bitt ni mempunyai keistimewaannya sendiri. Patik suke tengok anak beliau yang doubleIS tu haaa. Dah laaa ensem malah comey belaka. Lagi 1 banyak info-info pasal percutian dan yang paling best Kak Bitt suke buboh

DRP tu ape?

Image
 Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.   Selamat hari khamis buat semua pembaca blog Ahmad Fauzi Aryaan.Semoga korang baik-baik je. Hari ni patik nak cerita dekat korang sikit berkenaan DRP. Apa tu DRP? Dengan hanya gamabr kotak kertas yang tertlis DRP ini, ape laaa yee agaknye. Sebenarnya DRP tu adalah nama pendek bagi Defense Research Proposal (DRP) yang berlangsung dekat fakulti padi sejak dari selasa lepas hingga hari ni. Apa sebenarnya tujuan DRP ni? DRP ini adalah bertujuan untuk membentang proposal kepada panel untuk menyambung pengajian diperingkat Master. Disini kita akan melihat student Master ini akan berjuang men'defense' diri dan tajuk projek yang akan mereka lakukan sepanjang pengajian mereka.  Jadi patik telah ditugaskan untuk menjadi Urusetia sepanjang berlangsungnya sesi DRP ini. Tugas patik hanyalah memastikan dokumen perlu diisi oleh pelajar dan segala keputusan yang dikeluarkan oleh Panel Penilai akan dikumpulkan dan disimpan se