Posts

Showing posts from July 1, 2012

Ahad versi orang bujang

Image
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Fuhhhh dah sampai bulan Julai laaa hari ni. Dan hari ni pulak hari ahad. Pejam celik, pejam celik dah hari ahad. Cepat masa berlalu. Wahhhh tajuk yang rasa cm hebat jee menjadi orang bujang. Bukan apa, selalunya bila weeknd jee time macam ni laaa time untuk berehat dan mengemas segala apa yang patut. Begitu juga dengan patik.  Bilik 'Red Room' yang patik dah tinggalkan selama seminggu pada minggu leepas telah mengundang segala habuk. Mak aiii tak selesa laaa rasanya. So dengan sepantas kilat patik buka segala cadar lama dan gantikan yang baru. Walaupun patik amat jarang tido atas katil, tapi patik rimas mata laa tengok cadar ni dah agak lama terhampar. Itu part yg permukaan jee. Patik pun ambil penyapu mop kain buruk segala dan mula laaa operasi lap mengelap. Yihaaaa seronok woo bila semangat nak mengemas tu mai. walaupun peluh jantan dah mencurah-curah, tapi patik seronok. Tak pe laaa bukan bilik siapa kan, bilik tempat