Posts

Showing posts from July 27, 2012

Siapkan kerja sebelum cuti

Image
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Salam jumaat buat semua pembaca blog Ahmad Fauzi Aryaan. Pejam celik dah 7 hari kita semua berpuasa kan. So bagaimana puasa korang semua? Hope semuanya berada didalam elok-elok belaka. Since hari ni dah hari jumaat, so segala kerja kerna disiapkan sebelum munculnya hari sabtu dan ahad dimana hari macam tu adalah hari untuk berehat. Merehatkan segala apa yang perlu. Seperti patik sebagai seorang yang dalam proses pembelajaran lagi, kerja menyiapkan thesis patik mesti disiapkan seperti mana yang telah patik janjikan kepada penyelia patik. Sepatutnya selepas balik dari China tempoh hari, patik kena siapkan thesis patik ni. Tapi disebabkan masalah untuk membaca data, patik telah meleret sampai seminggu. Hope hari ni bole laaa selesai dan boleh laa patik print thesis ni dan terus hantar untuk diperiksa. Selamat berpuasa dan salam hari jumaat buat semua. -Ahmad Fauzi Aryaan-