Posts

Showing posts from August 12, 2012

Still terima duit raya??

Image
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Nahhh walaupun patik dah sebesar alam, patik still dapat ok duit raya.  Sebenarnya ini adalah benda yang sangat patik terkejut bilamana disaat pada usia ni, patik still diberi duit raya oleh rakan lab patik yang bole patik panggil beliau sebagai seorang abang dikalangan kami. Nak dikisahkan, patik telah berhenti diberi duit raya oleh pakcik dan makcik sedara since patik meyambung pengajian diperingkat diploma. Time tu agak terasa gak laaa sebab adik-adik patik still menerima duit raya, tetapi patik tidak lagi diberi duit raya. Agak tak bole menerima diri ini telah meningkat usia. Sob sob sob.. Apa pun seronok bila dah besar ni still dapat duit raya pemberian rakan-rakan lab patik. Terima kasih kepada si pemberi, semoga murah rezeki anda dimasa depan. Amin. -Ahmad Fauzi Aryaan-