Posts

Showing posts from August 13, 2012

Hari minggu lalu

Image
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Bila hari minggu jeee budak kecil sorang ni laaa akan mai umah patik. Bila mai umah patik, patik laaa orang yang akan didekati atas sebab nak kan laptop patik. Bila dapat laptop patik, ape lagi UPIN IPIN jeee laaa yang dia tau. Haaiissshh lawak betoi laaa. Yang lawaknye cerita yang sama akan diulang-ulang sampai naik hafal patik dibuatnye. Sejak dua menjak ni, memang rapat betul budak kecil ni dengan patik. Even nak pakai baju pon akan disuruh patik sarungkan kat dia ni haaa. Tapi patik suke jee keletah dia sorang ni. Ni jee laaa anak buah sorang yang patik ade. Nak ade anak sendiri belum masanye lagi. InsyaAllah nanti laa ade rezeki lepas patik habis belajar ni nak fikir bab tu pulak.  Apa pun layankan je laaa. Eh eh eh ahad ni dah nak raya ek??? Waahh terasa sangat cepat masa berlalu.  -Ahmad Fauzi Aryaan-

Cipta dialog kreatif - Guangzhou China

Image
 STICKY POST: SILA SCROLL KEBAWAH UNTUK ENTRI TERBARU Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Ingat tak sesi GIVE AWAY sourviner dari Guangzhou, China yang patik nak bagi kat korang. Haaa untuk sesi GIVE AWAY yang patik nak buat ni hanyalah simple contest. korang hanya perlu mereka dialog yang kreatif .  Tarikh DILANJUTKAN sehingga  13 Ogos 2012 . 10 pereka dialog kreatif akan menerima hadiah ole-ole patik dari Guangzhou nanti. Kepada semua yang menyertai, sila tinggalkan penyertaan korang kat komen yee. Nanti akan patik jejak korang. Terima kasih in advance kepada semua yang menyertai contest ini. -Ahmad Fauzi Aryaan-