Posts

Showing posts from August 26, 2012

Hari ni Ahad, esok hari Isnin

Image
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Fuuuhhh kembali bersama Ahmad Fauzi Aryaan setelah agak senyap kebelakangan ni. Patik pasti ramai antara blogger yang masih slow dalam berblog. Almaklom laaa masing-masing dok bercuti kat kampung masing-masing kan.  Naaahh hari ni dah hari ahad, maka esok masing-masing semua umat manusia akan memulakan hari seperti biasa sebab esok dah hari ISNIN . Yihaaa. Patik pasti ade diantara korang yang still cam malas nak memulakan kerja korang since masing-masing dah bercuti agak lama. Tapi mahu tidak mahu korang semua MESTI menempuhi hari tersebut.  Patik pon sedang menghidupkan enjin semula untuk menerima kehadiran hari esok dengan hati yang terbuka. Benda yang akan patik lakukan sebelum esok adalah membuat revision untuk perkara esok supaya tiada perkara yang akan tertinggal. Selain tu kena buat to do list untuk perkara esok sebab kalau tak buat macam tu akan huru hara laa hidup. Lagi-lagi esok adalah hari memang hari 'berchenta