Posts

Showing posts from October 20, 2012

Aktiviti hari ini

Image
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Sejak dua menjak menjadi penananm anggur terhormat dekat rumah, segala benda harus laa patik buat sebagai mengisi masa lapang patik. So time-time cuti tak de kerja ni laa segala almari patik selongkar, membunag segala menda yang dirasa tidak perlu disimpan.  Sebenarnya patiksemak hidup laa dengan kertas-kertas yang tertenggek dalam almari ni haa. So semua ini akan patik lupuskan. Kerja master patik pun dah siap. Mana-mana benda yang dirasa tidak penting tu yang akan patik buang.  Time-time nak buang satu persatu tu, banyak laa benda yang patik jumpa sepanjang patik buat master hampir 3 tahun ni (maklum laa buat master dalam bidang research, so terlajak time laaa). Dari segala nota-nota, kertas conteng dan bermacam-macam laa patik jumpa sepanjang proses punggahan. Dan patik telah terjumpa didalam banyak-banyak kertas tu sesuatu yang agak patik teruja untuk simpan sebaga kenangan. Ini diaaaa. = = = = = = = = =