Kempunan dimalam hari

Sunday, January 13, 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.



Sebenarnya patik dah lama mengidap nak makan sate yang paling best dekat Bangi ni. Maklom laaa kalau selalu makan nanti tak ada laa feel kempunan disitu. So hari ni patik dapat laaa makan sate yang diidam-idamkan sejak semalam.

Nak beli semalam memang tak sempat disebabkan dengan beberapa urusan sehinggakan plan nak beli terus terlupa dan terus berlalu begitu saja. Makan dengan bantuan abang patik, dia laaa yang gigih mencarikan sate untuk adik dia sorang ni, maka dapatlah patik makan sate ni. 

Kalau korang nak merasai sate yang bagi patik hebat di kawasan Bangi, korang boleh google jee "Restoren Urat Ketin" yang berlokasi di Section 7 Bandar Baru Bangi. Pada orang-orang Bangi mesti dah tau kesedapan yang patik maksudkan.

Selamat makan malam semua 

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

9 komen

  1. Babah, pos sini sikit.. tringin jugak nak rasa.. huhu

    ReplyDelete
  2. fik x suka makan sate... klau mkn pun plg byk 3 cucuk jer..

    ReplyDelete
  3. sedap lagi kt sate willy weh.foodcourt sg ramal beb! ;p

    ReplyDelete
  4. sate MAS ler yg paling best remy pernah rasa...... tapi kena naik pesawat ler.....

    ReplyDelete