[TRAVEL] Friends' Day Out 1102

Wednesday, February 13, 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.



Bertempat di Anjung Tasik Training Center Durian Tunggal Melaka berlangsunglah 1 majlis yang dinamakan FRIENDS' DAY OUT pada 11 Feb 20013 lalu yang dahulunya lebih dikenali sebagai Gathering Blogger. Ini adalah kerana dengan adanya re-branding ini, maka lebih ramai kawan-kawan tidak kira blogger atau pun sesiapa saja boleh menyertai majlis seperti ini. Alhamdulillah patik turut dijemput untuk menyertai & alhamdulillah juga patik sampai ke majlis ini.




Majlis yang berlangsung setahun sekali ini telah menjadikan Melaka sebagai tempat pertemuan kali ke-5 ini. Dengan berkonsepkan potluck menjadikan majlis ini lebih bermakna ditambah pula dengan sesi perkenalan dan beberapa permainan menjadikan majlis ini sangat meriah. Alhamdulillah selain betemu dengan blogger/ kawan-kawan yang patik kenali, majlis ini juga dapat memperkenalkan patik dengan insan-insan yang baru patik kenali & mereka semua ni SEMPOI.







Komen patik, semuanya best sepanjang majlis berlangsung. Dengan tempat yang sangat nyaman kerana lokasinya betul-betul dikawasan Empangan Durian Tunggal menjadikan majlis ini sungguh santai ala-ala berada diatas kapal titanic. Hahaha. Semoga perkenalan yang diperolehi disini akan menjadikan kita kawan yang bukan saja dialam maya, tetapi kawan dialam nyata. 

Terima kasih kepada semua yang menyertai FRIENDS' DAY OUT 110213 kali ini. InsyaAllah ada masa kita akan bertemu lagi.

p/s: picture kredit to kawan-kawan

-Ahmad Fauzi Aryaan-


You Might Also Like

19 komen

  1. wah, mesti best kan...
    dapat ramai kawan...

    ReplyDelete
  2. yayyy!! da update!!

    Poji kejam tauu! takkaaannnnn laa kita nka letak gambar kita drag kat blog kita..mati laaa ibu i baca..ibu i pon secret admirer kita tauuu! (muka serius)

    ReplyDelete
  3. nice entry enchik pojiee..selamat berkenalan.. :)

    ReplyDelete
  4. Bestnye.. ramai yang femes2... huhu

    ReplyDelete
  5. Alaaaaa..x puas baca la patik...pendek sgt..huhu

    ReplyDelete
  6. wan fuyoo tido dlm gambar terakhir...ahhaha

    ReplyDelete
  7. akhirnye, kannnnnn......
    berjumpa jugak kita, ada masa dan kelapangan jemput la lagi bertandang ke anjung tasik ye pojie... sgt2 berterima kasih kpd semua yang hadir, semua yg hot2... :)

    ReplyDelete
  8. tak ajak remy pun....he3...mesti meriahkan....

    ReplyDelete
  9. bestnya join.huhu.dpt rapat dgn blogger lain

    ReplyDelete
  10. best nyaaa dapat join gathering ni. nice to know u :)

    ReplyDelete
  11. untunglah org tua g gather2 x ajak yg muda2... ahahahaha

    ReplyDelete
  12. semua bercerita pasal gathering. jeles jeles !

    ReplyDelete
  13. Hye pojie...
    aku kat uk ni..
    meh order perfume ngn aku :D
    http://yaumilhidayah.blogspot.co.uk/2013/03/pre-order-perfume-dari-united-kingdom.html

    ReplyDelete
  14. best n meriahh.. klu lea dpt join.. hu2..

    done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee..

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Holiday guests can rent a lovely holiday villa the paphos car hire took a heavy roll to port and stayed there.

    ReplyDelete
  16. nk tya cmner nk join group bro? hehehe

    ReplyDelete