[PERSONAL] Sudah masuk sebulan | Konvokesyen yang indah

Friday, December 13, 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Sudah masuk sebulan masa berlalu dengan cepat. Pejam celik pejam celik dah sebulan patik berkonvo. Alhamdulillah penantian hampir selama 4 tahun untuk mendapatkan segulung master dalam bidang penyelidikan kimia telah berakhir. 

Perasaan?? Gile ko tak happy. Untuk memakai jubah 2 line dilengan (untuk master) bukan mudah yang disangka. Pepatah mengatakan sekali kita pelangkah, kita pasti kena habiskan. Jangan cuba-cuba untuk berputus asa dan mengalah. Alhamdulillah, subhanallah, Allahuakbar dengan peluang yang manis ni. 



Terima kasih kepada mak abah & family yang sabar menunggu. Kepada penyelia patik yang banyak guide bantu sehingga semuanya selesai. So lepas laaa KPI penyelia patik untuk lahirkan pelajar master dibawah seliaannya. 

Dengan masuk sebulan ni laaa macam-macam peluang yang patik terima. Patik pun dah mula bekerjaya dan bertugas di UPM. Peluang yang patik tidak pernah sangka. Hebat rancangan-Nya.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

6 komen

  1. Tahniah..masa untuk tabur bakti pada mak ayah pula :)

    ReplyDelete
  2. wahhh tahniah dah convo dah AFA !
    pastu skang dah bekerjaya gittew ;)

    ReplyDelete
  3. tahniah..bukan senang tu nk dapat.

    ReplyDelete