Pageview Ahmad Fauzi Aryaan | Mencanak Bila Bertukar Domain

Pageview blog Ahmad Fauzi Aryaan

Pageview Ahmad Fauzi Aryaan | Mencanak Bila Bertukar Domain | Mungkin bagi orang lain pageview yang mencanak-canak naik tu memang biasa tetapi bagi A.F.A ini adalah sesautu yang luar biasa. 

Kalau dalulu pageview blog Ahmad Fauzi Aryaan dalam lingkungan 400-500 pageview 1 hari dan alhamdulillah sejak dua menjak ni pageview A.F.A tidak lekang dengan 1000 pageview 1 hari.

Bermula 27 Febuari 2014 lepas A.F.A secara officially telah bertukar domain dari blogspot ke dotcom yang dahulu url blog A.F.A terlalu panjang bagai nak terpitam iaitu www.ahmadfauzi-ahmadfauzi.blogspot.com. Haaaaa ade rasa tak rasa nak pitam bila sebut dengan sekali nafas? 

Haaaa bila dah berdomain baru ke www.fauziaryaan.com ni baru laa nampak blog Ahmad Fauzi Aryaan ni menuju kearah profesional dan serious blog. Hehehehe

Ape pun A.F.A happy dengan perubahan ini dan sangat ingin melihat sesuatu yang lebih serius didalam hobi berblog ni. 

-Ahmad Fauzi Aryaan-

Share:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 komen

  1. Tahniah.satu usaha yang membanggakan .,

    ReplyDelete
  2. tahniah..kita serupa :D pageview meningkat bila bertukar domain :D
    http://www.diarijejakahangat.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok kan khairil bila PV meningkat..rasa semangat nak buat entri

      Delete
  3. Tahniah....

    blog kakcik masih dok macam tu la juga... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ kak cik..

      Kak cik ubah laa jadi kakcik.com..perghhhhh

      Delete