SkyTrex Bersama Blogger | Blogger Beraksi 'PANAS'

Thursday, March 20, 2014


SkyTrex Bersama Blogger | Blogger Beraksi 'PANAS' | SALAM MEDIA dengan kerjasama SKYTREX ADVENTURE dan FASTRACK akan menganjurkan program yang dipanggil SKYTREX BERSAMA BLOGGER seperti tarikh dan masa berikut: 

TARIKH: 23 Mac 2014 ( Ahad)
MASA: 2.30-5.30 petang
TEMPAT: SkyTrex, Bukit Cerakah, Shah Alam

Wowww A.F.A tak sabar nak joint benda alah cmni sebab pernah teringin nak joint SKYTREX ni tapi kesempatan masa tidak mengizinkan. InsyaAllah untuk event dari SALAM MEDIA ni A.F.A akan meluangkan masa untuk bersama. Nak juga berjumpa dengan rakan-rakan baru dan juga rakan-rakan yang sudah A.F.A kenali.

Apa pun kepada blogger diluar sana yang nak join sila-silalah berurusan dengan SALAM MEDIA untuk sama-sama menyertai event sebegini.

Jumpa disana !!!!


You Might Also Like

3 komen

  1. aku teka ko dah gian dah nak main menda ni... aku selalu dah main kat sini... dia ada 3 ketegori... aku cabar ko amik extream punya.. 10kali lebih mncabar dari kalumpang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nah tngok ni,aku pun dh try yg extreme,mmg best dari kalumpang haritu hehe, tp aku baru skali main kt shah alam : nah tengok ni

      http://www.virtualmalaysia.com/challenge-your-courage-at-skytrex-adventure-shah-alam/

      Delete
    2. Hahahahaha..aku x p pon event ni. Baek p sendiri jeee nanti..

      Delete