Posts

Showing posts from March 11, 2014

Pageview Ahmad Fauzi Aryaan | Mencanak Bila Bertukar Domain

Image
Pageview blog Ahmad Fauzi Aryaan Pageview Ahmad Fauzi Aryaan | Mencanak Bila Bertukar Domain | Mungkin bagi orang lain pageview yang mencanak-canak naik tu memang biasa tetapi bagi A.F.A ini adalah sesautu yang luar biasa.  Kalau dalulu pageview blog Ahmad Fauzi Aryaan dalam lingkungan 400-500 pageview 1 hari dan alhamdulillah sejak dua menjak ni pageview A.F.A tidak lekang dengan 1000 pageview 1 hari. Bermula 27 Febuari 2014 lepas A.F.A secara officially telah bertukar domain dari blogspot ke dotcom yang dahulu url blog A.F.A terlalu panjang bagai nak terpitam iaitu www.ahmadfauzi-ahmadfauzi.blogspot.com. Haaaaa ade rasa tak rasa nak pitam bila sebut dengan sekali nafas?  Haaaa bila dah berdomain baru ke www.fauziaryaan.com ni baru laa nampak blog Ahmad Fauzi Aryaan ni menuju kearah profesional dan serious blog. Hehehehe Ape pun A.F.A happy dengan perubahan ini dan sangat ingin melihat sesuatu yang lebih serius didalam hobi berblog ni.  -Ahmad Fauzi