Congo Bar | Panas Dari Dapur Ita's Kitchen

Congo Bar Fauzi Aryaan

Congo Bar | Panas Dari Dapur Ita's Kitchen | Anda penggemar congo bar? Ni abam kaw nak promo 1 usahawati (gelaran usahawan untuk wanita sesuai kot) ni yang memang pakar didalam menghasilkan congo bar dan juga pelbagai jenis kek dan juga pastri iaitu Ita's Kitchen

Keunikan Congo Bar Ita's Kitchen

Tempoh hari abam kaw telah dikejutkan dengan menerima 1 bungkusan diatas katil abam kaw ni haa. Tapi bungkusan ini agak pelik sebab bau dari bungkusan tu adalah macam makanan. Agak unik bilamana bungkusan dari Pos Malaysia mempunyai bau makanan. 

Congo Bar Fauzi Aryaan

Seronok abam kaww ni haa asyik membelek keliling bungkusan tanpa mengetahui apa isi dalam tersebut, bau makanan tersebut makin menerjah hidung abam kaw ni. 

Sekali abam bukak jeee. Tadaaaa yess ianya adalah bungkusan sebiji congo bar dari Ita's Kichen

Congo Bar Fauzi Aryaan

Agak pelik sangat-sangat bila makanan yang berupa sebiji kek dalam berkeadaan cantik bagaikan baru keluar oven selamat tiba dirumah. 

Apa lagi, abam pun segera memotong kepada beberapa bahagian kecil dan mula merasa. Yeszaa rasa congo bar ini masih fresh dan tiada sedikit cacat cela. 

Congo Bar Fauzi Aryaan

Bagi sesiapa yang ingin menempah congo bar yang ohsem ni, korang boleh berbuat demikian kerana mereka hanya akan mengenakan harga sebanyak RM60 untuk sebiji congo bar sehingga hujung Jan 2015 dan bermula Feb 2015, harga akan menjadi RM70.

Informasi Ita's Kitchen:

No.fon: 019-6496897


Instagram: @itaskitchen 


Facebook: Norzita Jaafar

Terima kasih kepada owner Ita's Kitchen, Puan Norzita Jaafar untuk congo bar yang sangat sedap dan memang terbaik sebab boleh dipos keseluruh Malaysia.

Share:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 komen

  1. Woish! Nampak sedap sekali. Nak sikit!

    ReplyDelete
  2. wah...sedapnya....

    saya blogwalking ni sini..Niice blog..Byk info...

    ReplyDelete
  3. Assalam fauzi,
    salam perkenalan yer
    nampak sedap betoi la congo bars tu
    pa pun kalo sudi jemputla singgah & join blog iols jugak yer :)

    ReplyDelete